logo-pano

OVER ONS

Aan het begin van 2020 is Pano Reclame opgericht door Proxeus Reclamebureau. Proxeus is gespecialiseerd in grafische vormgeving en Pano kan de werkzaamheden uitvoeren in de praktijk. Met deze unieke combinatie kunnen wij onze klanten optimaal voorzien en tevreden stellen. We kunnen onze krachten bundelen en daarom weten we betere kwaliteit te leveren dan onze concurrenten. 

Hoe gaan we te werk?

Nu wilt u uiteraard weten hoe het bij ons in zijn werk gaat. We beginnen altijd met een goed gesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en u heeft dan de mogelijkheid om al uw wensen aan te geven. We komen graag bij u langs en kijken vervolgens rond in uw pand. We kunnen enkele metingen verrichten en vervolgens bespreken we gezamenlijk de verschillende mogelijkheden. Bent u enthousiast geworden?  Dan maken we een ontwerp en vervolgens krijgt u van ons een offerte op maat. We starten het project pas, nadat u akkoord hebt gegeven. 

De voordelen

Het is om meerdere redenen voordelig om met ons te werken. In de eerste plaats hebben wij de productie van de doosletters in eigen beheer. Daardoor kunnen wij de kwaliteit en dergelijke ook goed waarborgen. Daarnaast zijn we leergierig en gaan we altijd op onderzoek uit, zodat we de nieuwste technieken kunnen toepassen in de praktijk. We hebben ook altijd innovatieve oplossingen en kunnen binnen- en buitenreclame regelen. Daarnaast zijn we flexibel, snel en nauwkeurig.