logo-pano

Triaflex: Het Perfecte Doekframe voor een Luxe Presentatie

Een luxe alternatief voor het vertrouwde Spandoek

Met het Triaflex driehoekprofiel biedt Pano Reclame Nijmegen een revolutionair alternatief voor het traditionele spandoek. Triaflex is ontworpen als een hoogwaardig doekframesysteem dat een luxe en esthetische uitstraling biedt. Het is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een upgrade van het gebruikelijke spandoek.

Met het Triaflex driehoekprofiel stel je eenvoudig doekframes samen. Het lichtgewicht aluminiumprofiel biedt een strakke presentatie van reclamedoeken en is geschikt voor diverse toepassingen.

Het Triaflex doekframe wordt gekenmerkt door een uniek koppelsysteem, waarbij de hoek- en verlengkoppelingen in het profiel weggewerkt zitten. Hierdoor krijgen de spandoeken met dit systeem een luxe en strakke uitstraling.

Een strakkere presentatie
met het Smart-Fix spanverensysteem

Het Triaflex doekframe wordt standaard geleverd met het gepatenteerde Smart-Fix spanverensysteem. Met dit systeem worden roestvast stalen spanveren snel en eenvoudig in de groef van het profiel geklikt, wat zorgt voor een nóg strakkere presentatie van het reclamedoek.

Triaflex is verkrijgbaar in profielmaat 40 en profielmaat 60. Beiden profielen bieden dezelfde luxe eigenschappen als het traditionele spandoek, maar met een upgrade naar een hoogwaardig doekframesysteem.

Ontdek de voordelen van Triaflex:

Voor meer informatie en prijzen
kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag
 verder met uw specifieke behoeften en wensen.