logo-pano

X-Tens® Infinity: Oneindige Flexibiliteit, Perfecte Verlichting

Pano Reclame biedt naast de fantastische X-Tens® producten nu ook de Infinity lichtlijn aan. Met de X-Tens® Infinity gaat Pano Reclame verder met het creëren van innovatieve oplossingen. Deze lichtlijn is speciaal ontworpen om op een flexibele en moeiteloze manier de uitstraling van een gebouw te benadrukken.

montage

voordelen van X-Tens® Infinity

Oneindig koppelbaar systeem

Dankzij het oneindig koppelbare systeem van de X-Tens® Infinity lichtlijn kunnen meerdere elementen naadloos met elkaar verbonden worden, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Zeer minimalistisch profiel

Met zijn zeer minimalistische profiel voegt de X-Tens® Infinity een subtiele en strakke uitstraling toe aan elke ruimte, zonder overweldigend aanwezig te zijn.

Energiezuinig

De X-Tens® Infinity is ontworpen met energiezuinigheid in gedachten. Met slechts 3,6 watt per meter zorgt dit systeem voor efficiënt energieverbruik, waardoor kosten worden bespaard en het milieu wordt ontzien.

Naadloze oneindige connectiviteit mogelijk

De hoogwaardige aluminium lichtlijn kan eindeloos naadloos worden gekoppeld. Met lengtes van 5 meter kan er snel vooruitgang worden geboekt. Het lichtdoorlatende doek met pees kan dankzij het X-Tens® principe gemakkelijk, elegant en strak worden opgespannen door middel van het gepatenteerde interne scharnierprofiel. Zoals je al begrijpt, zijn de mogelijkheden onbegrensd

Perfect gelijkmatige verlichting

lines.png
De X-Tens® Infinity garandeert een vlekkeloze en gelijkmatige verlichting. Met losse ledmodules en een optiek van 170 graden wordt het doek van 80x39mm perfect en uniform verlicht. De overgang tussen de 5 meter lange secties is naadloos en onzichtbaar, waardoor een uniek en naadloos lichtobject ontstaat.

De baanbrekende
lichtlijn met doek

De X-Tens® Infinity vertegenwoordigt een innovatieve lichtlijn met doek. Deze revolutionaire oplossing combineert een uniek ontwerp met functionaliteit. Met zijn energiezuinige eigenschappen van slechts 3,6 watt per meter en de aluminium behuizing die zorgt voor optimale koeling, biedt de X-Tens® Infinity een duurzame en efficiënte verlichtingsoplossing. Met naadloze bochten en hoeken kan het systeem op maat worden geleverd voor elke breedtemaat, zowel binnen als buiten. Montage is eenvoudig en de instructies zijn te vinden in de montagehandleiding. Kortom, de X-Tens® Infinity biedt een ongeëvenaarde combinatie van esthetiek, duurzaamheid en gebruiksgemak.

We staan klaar om kennis te maken en u te helpen!